• Meny
  • Meny
møreungen classic ørretsluk

Møreungen

Remen Møreungen

Tradisjonsrike Remen Slukfabrikk har en rekke legendariske fiskesluker som Møresilda i sitt sortiment, og Møreungen er intet unntak. Denne “ørretkilleren” har vært en favoritt blant norske ørretfiskere i årtier og den er et sikkert kort i de fleste fiskesituasjoner. Har du ikke allerede et eksemplar av Møreungen i slukskrinet bør du med andre ord skaffe deg et!

remen møreungen classic

annonselenke


Møreungen er en tradisjonell skjesluk som ved hjelp av sin særegne utforming får en veldig attraktiv og livlig bevegelse i vannet. Når dette kombineres med giftige og velprøvde fargekombinasjoner så har man en ørretsluk som garantert vekker ørretens oppmerksomhet. Sluken er ikke bare en effektiv ørretsluk, den har også mange røyer, abbor og harr på samvittigheten. Lurer du på hvilke sluker du skal fylle slukboksen med så bør et par eksemplarer av Møreungen være med.

Møreungen kommer i flere forskjellige “hotte” farger

Møreungen produseres i en rekke forskjellige farger, fra de helt tradisjonelle blanke og kobbefargede utgavene, til mer fargesprakende kombinasjoner. Sluken kommer blant annet i en egen “chili” serie som har blitt meget populær med årene. Chili-serien kjennetegnes av sine friske og sterke farger, med store prikker. Prøv den for eksempel i svart og lysegrønn under kveldsfiske etter ørreten.

møreungen

En annen variant av Møreungen som har blitt populær de siste årene er Møreungen Nordlys. Her er inspirasjonen hentet fra det fortryllende nordlyset, noe som gjenspeiles i det magiske fargeskjæret på sluken. Møreungen Nordlys er en utrolig effektiv ørretsluk som også har gjort det meget skarpt i tester av ørretsluker.