• Meny
  • Meny
remen møreungen nordlys ørretsluk

Møreungen Nordlys

Remen Møreungen Nordlys

Møreungen Nordlys er en spesialutgave av den velkjente Møreungen fra Remen Slukfabrikk og den har raskt blitt en klassiker blant ørretfiskere. Som navnet tilsier så er denne utgaven av Møreungen inspirert av det fortryllende nordlyset sitt fargespill.

møreungen nordlys

annonselenke

Møreungen Nordlys kommer i to forskjellige vektklasser, 7 gram og 12 gram. Dette er størrelser som fungerer perfekt til ørretfiske. Remen Slukfabrikk er kjent for å lage gode sluker og Møreungen Nordlys er ikke noe unntak i så måte. Den har en fin finish samtidig som den leveres med gode kroker fra krokprodusenten VMC.

Inspirert av Nordlyset

Sluken er flott lakkert i farger som skal etterligne nordlyset og den er også ispedd glitter i overflaten for å gi den ekstra fine refleksjoner i vannet. Den kommer i flere forskjellige fargevarianter, fra grønn, blå og lilla til gult og gull. 

remen møreungen nordlys ørretsluk

Særlig effektiv er den i fargen B som også vant Hooked sin test over ørretsluker i 2017. Møreungen Nordlys er rett og slett en gjennomført bra ørretsluk som kombinerer design og fargevalg på en slik måte at til tider er uimotståelig for ørreten.