• Meny
  • Meny
møresilda ørret

Møresilda ørret

Remen Møresilda LTD ørret

Få, om noen, sluker har samme popularitet som Møresilda fra Remen Slukfabrikk. Den er nok utvilsomt en av norges mest populære sluker og har fanget alt fra laks og ørret, til sei, makrell, torsk og lyr siden 1950-tallet. I de senere årene har den kommet i flere nye varianter, spesialdesignet for spesifikke arter. En av disse nyvinningene er Møresilda LTD ørret, og som navnet tilsier så er dette en rendyrket ørretsluk.

møresilda ørret

annonselenke

Møresilda ørret kommer i seks forskjellige fargekombinasjoner, alle i farger som tradisjonelt sett er kjent for å friste ørreten. Du får den i alt fra naturtro imitasjoner av ørret, til mer klassiske varianter som kobber med røde prikker. Sluken er av gjennomført god kvalitet, med robust lakkering og gode kroker fra VMC. Vektlassene sluken kommer i er 6 gram, 10 gram og 15 gram, som er perfekte størrelser for ørretfiske.

Ørretfiske med Møresilda

Møresilda har bevist at den er en effektiv fiskefanger i godt over 60 år, og ørretugaven er intet unntak. Det S-formede designet gjør at Møresilda beveger seg meget livlig i vannet, mens den skjener fra side til side. Kombiner dette med fristende farger og du har en sluk som garantert frister ørreten.

møresilda trout

Møresilda ørret har bevist at den fungerer i flere tester av ørretsluker og bør således være selvskrevet i enhver ørretfisker sitt slukskrin. Fisk den gjerne med variabel innsveiving og noen spinnstopp under veis.

Klikk her for å lese mer om historien bak Møresilda.