• Meny
  • Meny
aura flake ørretsluk

Sølvkroken Aura Flake

Sølvkroken Aura Flake – Norges beste ørretsluk?

Aura Flake fra Sølvkroken har utvilsomt blitt en moderne klassiker som allerede har et utall ørreter på samvittigheten. Sluken kombinerer den giftige formen og gangen til Aura Lillauren med en farge og glitterkombinasjon som har vist seg å være uimotståelig for ørreten.

Skal du på fisketur med bare en eneste sluk i slukboksen, gjør du lurt i å velge denne.

aura flake

annonselenke

Aura Flake – testvinnende ørretsluk

Aura Flake ble kåret til den mest effektive ørretsluken i bladet Villmarksliv i 2011, og siden den gang har den vært et selvskrevet valg i enden av snøret til mange ørretfiskere. Så populær ble Aura Flake at Sølvkroken solgte over 30 000 stykker av den grønne testvinneren i året.

Aura Flake har gjort det skarpt i nyere kåringer også, den var blant annet den sluken som fanget flest ørreter i nettmagasinet Hooked sin store test av ørretsluker.

I 2017 kjørte Villmarksliv en ny test av ørretsluker, og denne gangen kom Aura Flake på tredjeplass. 

aura flake - testvinnende ørretsluk fra sølvkroken

I 2021 inntok Aura Flake tronen på nytt, når Villmarksliv sin spesialutgave “Ørretfeber” igjen kåret Aura Flake til beste ørretsluk. Av alle de testede ørretslukene, så var det Aura Flake som fanget mest fisk.

Dette er med andre ord en sluk som har bevist gang på gang at den er en ørretfanger av ypperste klasse. Har du den ikke allerede i slukboksen, gjør du lurt i skaffe deg den nå.

Effektiv ørretsluk i grønt og rødt

Aura Flake kommer i to fargekombinasjoner, men det er nok uten tvil den grønne utgaven som har vist seg mest effektiv og som er den mest populære av de to. Kombinasjonen av svart, grønt og sølv, ispedd reflekterende glitterflak har rett og slett vist seg å være en uimotståelig fargekombinasjon for ørreten.

aura flake sluk

Aura Flake er en allsidig sluk, som fungerer under de aller fleste forhold. Det at faktumet at sluken har en fin og livlig gange uansett hvor raskt eller sent du sveiver inn, kombinert med det giftige fargemønsteret er nok nøkkelen til at den er en så effektiv ørretfanger som den er.