• Meny
  • Meny
Remen atomsilda ørretsluk

Atomsilda

Remen Atomsilda

Atomsilda har lenge vært en populær sildesluk og den er faktisk en av de eldste modellene i Skandinavia av denne typen. Den ble i sin tid designet av Ertner i Danmark, men produseres nå av Remen Slukfabrikk i en moderne versjon. Atomsilda er en vellaget og giftig sluk som alle ørretfiskere bør ha et eksemplar av i slukboksen.

remen atomsilda

annonselenke

Atomsilda – langtkastende og effektiv ørretsluk

Atomsilda er kompakt i formen noe som gjør at du kan kaste den langt, også når det er mye vind. Du har også muligheten til å fiske den dypt de plassene det kreves. Som med alle sildesluker så er det viktig å fiske Atomsilda aktivt for å få det meste ut av slukens potensiale. Regelmessige spinnstopp, forskjellige innsveivingshastigheter, samt rykk og napp gir sluken en uregelmessig og lokkende oppførsel i vannet som frister fisken til å ta.

Friske farger lurer ørreten

Atomsilda kommer i flere forskjellige fargekombinasjoner, fra tradisjonelle blå og sølvfargede varianter til skrikende farger som gul / oransje og sort / rød. Noen rynker kanskje på nesen av de friske fargene sluken kommer i, men disse utgavene kan være meget effektive til å lure ørreten. Den gule og oransje utgaven er for eksempel meget giftig i enkelte fjellvann.

atomsilda

Atomsilda er allsidig

Remen Atomsilda produseres i flere forskjellige vektklasser, fra den minste utgaven som er på 7 gram opp til den største varianten som er på hele 50 gram. Mest populær blant ørretfiskere er nok 12 grams utgaven av Atomsilda, men det er ikke noe i veien å bruke 20 gram eller større utgaver etter ørreten. Det betyr med andre ord at det er en meget allsidig sluk som fungerer til en rekke forskjellige arter og fiskesituasjoner.

De minste utgavene passer perfekt til ørretfiske, mens de største utgavene fungerer godt til rovfisk i sjøen. Det kan også være lurt å ha med seg noen utgaver i Atomsilda på 20 og 25 gram når du skal fiske etter ørreten også. Disse vektklassene er perfekte for de gangene du trenger virkelig lange kast, eller når ørreten står dypt.