• Meny
  • Meny
delfin åsenskjea

Åsenskjea

Delfin Åsenskjea

Åsenskjea er en vellaget og nydelig sluk fra den tradisjonsrike norske slukprodusenten Delfin Slukfabrikk. Dette er en klassisk norsk ørretsluk som har fanget ørreter i en mannsalder, og som fortsatt er en effektiv ørretfanger. 

delfin åsenskjea kobber ørretsluk

annonselenke

I likhet med andre sluker laget av Delfin så holder Åsenskjea veldig høy kvalitet. Her er det blant annet brukt ekte sølv under forsølvingen, mens kobberutgaven er elektroplettert med ekte kobber. Dette gjør at slukene får et ekstra fint fargespill i vannet. Det er også påmontert kroker av høy kvalitet fra anerkjente Eagle Claw.

Mange varianter

Åsenskjea kommer i flere forskjellige fargekombinasjoner, fra de klassiske fargekombinasjonene kobber og sølv, til mer fargesprakende versjoner. Kobberutgaven med røde og blå detaljer er en klassiker som befinner seg i slukboksen til mange ørretfisker.

åsenskjea ørretsluk

Sluken produseres i tre forskjellige vektklasser, 7, 10 og 12 gram. Den er forholdsvis kompakt, slik at den er enkel å kaste. Den har også en livlig og lokkende gange i vannet som har lurt mange ørreter opp gjennom årenes løp.