• Meny
  • Meny
abu jazz ørretsluk

Abu Jazz

Abu Jazz

Abu Jazz er en klassisk skjesluk fra ABU Garcia som bokstavelig talt svinger i takt med innsveivene i en rytmisk og lokkende gange. Sluken har en fin finish og den er kjent for å ha noen virkelig store ørreter på samvittigheten.

abu jazz

annonselenke

Jazz har en krummet og fin utforming og det er nettopp denne formen som er hemmeligheten bak den lokkende gangen til sluken. Kombiner dette med giftige fargemønstre og du har en sluk som fungerer godt både til ørret og sjøørret. 

Flere giftige fargekombinasjoner

Abu Jazz kommer i kjente ørretmønstre som blank og rød, i tillegg til friskere og mer moderne varianter som Green Trout. Varianten ZGH har dessuten fristende sebrastriper med et rødt huggpunkt ved krokfeste, perfekt for kveldsfiske. Fargevarianten oransje og gull var faktisk den sluken som leverte den største fisken i nettmagasinet Hooked sin test av ørretsluker. Så at denne sluken er kapabel til å fange stor fisk er den ingen som helst tvil om.

jazz ørretsluk

Prøv den i sterke farger når ørreten er treg i bittet, være seg når det enten er veldig varmt eller veldig kaldt i vannet. De fargerike utgavene har det da med å trigge selv de tregeste ørretene til å ta sluken.